O cabină foto poate fi o adiție distractivă și interactivă la petrecerea ta de nuntă, permițând invitaților să captureze amintiri într-un mod unic. În timp ce mulți oameni folosesc o cabină foto doar ca o modalitate de a face poze amuzante, există o serie de moduri creative de a încorpora această activitate distractivă în ziua ta specială. Iată 5 moduri creative de a utiliza o cabină foto la nunta ta: 

 

1. Creează un guestbook 

În loc să folosești un guestbook tradițional, de ce să nu le ceri invitaților să-și faca o poză și apoi să o lipească într-o carte împreună cu un mesaj personal? Acest lucru nu oferă doar o activitate distractivă pentru invitații tăi, ci creează și o amintire personalizată de care te poti bucura timp de ani de zile. 

2. Accesorii tematice 

Pentru a adăuga un element suplimentar de distracție la cabina ta foto, ia în considerare furnizarea de accesorii tematice care se potrivesc cu tema generală a nunții tale. De exemplu, dacă ai o nuntă pe plajă, furnizează accesorii precum ochelari de soare, mingi de plajă și saltele gonflabile. Aceasta îi va încuraja pe invitați să se bucure de moment și să creeze niște fotografii cu adevărat memorabile. 

3. Fundal personalizat 

În loc să folosești un fundal generic pentru cabina ta foto, ia în considerare crearea unui fundal personalizat care să se potrivească cu tema sau culorile nuntii tale. Acest lucru va adăuga o notă personală și va face fotografiile tale cu adevărat unice. 

4. Tipărire hashtag-uri 

Dacă folosești o cabină foto la nunta ta, există șanse ca invitații tăi să-și împărtășească fotografiile pe rețelele de socializare. Aprofundează acest aspect prin crearea unui hashtag pentru nunta ta și printarea fotografiilor automat ori de câte ori cineva folosește acel hashtag. Aceasta este o modalitate excelentă de a obține printuri instantanee ale fotografiilor invitaților tăi și de a încuraja împărtășirea pe rețelele de socializare. 

5. Animație GIF 

Cabina foto nu trebuie să se limiteze doar la fotografii tipărite. Poți opta pentru o cabină foto cu animație GIF, care le va permite invitaților să se filmeze într-o buclă de animație. Aceasta este o modalitate excelentă de a adăuga o notă de interactivitate și de a produce amintiri distractive care pot fi partajate pe rețelele sociale. 

 

O cabina foto poate fi o modalitate excelentă de a adăuga un element de distracție și de interactivitate la nunta ta. Prin urmare, ia în considerare aceste 5 idei creative de a utiliza cabina foto la nunta ta și creează amintiri de neuitat cu invitații tăi.