UrbanPhotoBooth360

Amintiri de neuitat

Dacă dorești ca evenimentul tău să rămână pentru totdeauna în amintirea (sau pe frigiderul) invitaților tăi, noi suntem soluția perfectă pentru toate nevoile tale. Folosim echipamente de ultimă generație și accesorii personalizate pentru a imortaliza – atât foto, cât și video – cele mai importante momente din viața ta. Completează formularul de contact și descoperă chiar acum ocazia unică de a păstra vii clipele magice din viața ta!

01

Completează formularul de contact

02

Alege pachetul potrivit împreună cu consultantul nostru

03

Viziunea ta devine realitate

Servicii personalizate

Descoperă acum gama de servicii și produse oferite și alege pachetul potrivit nevoilor tale. Indiferent de serviciile selectate, garantăm un rezultat la fel de spectaculos!

Cabină foto

Imortalizează cele mai frumoase momente cu cabina foto deschisă sau cu oglinda magică interactivă!

I

360° Video Spinner

Profită acum de Cabina foto&video 360° care crează conținut fantastic în mișcare din toate toate unghiurile.

Accesorii personalizate

Vă punem la dispoziție măști și accesorii haioase, rame diverse și efecte dinamice pentru a obține amintirea perfectă!

Servicii Video Booth 360 și Cabina Foto pentru evenimente

Captează emoțiile și bucuria invitaților tăi în clipuri 360 sau într-o fotografie cu grafică personalizată conform dorințelor tale.

Inchiriază atât video booth 360 cât și cabina foto – oferă invitaților tăi libertatea de a alege ceea ce iși doresc. Unele persoane iubesc să fie filmate și să rămână cu o amintire digitală iar altele preferă o fotografie cât mai haioasă pe care o pot pune în cutia lor de amintiri.

Personalizăm grafica clipurilor și a pozelor în funcție de tipul de eveniment și preferințele tale pentru a crea cele mai inedite amintiri. Discutăm toate detaliile înainte de eveniment și ne adaptăm cerințelor tale, astfel nu vei avea nicio grijă în ziua petrecerii.

Foto & Video 360° Booth

Indiferent de natura evenimentului, serviciile noastre vor aduce un plus de distracție și amuzament petrecerii tale! Cabina Photo/Video 360 este perfectă pentru a dărui invitaților tăi amintiri de neuitat. Satsfacția este garantată, dar te invităm să te convingi singur de calitatea serviciilor noastre.